The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hassaten, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

derunin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çhileışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yakışır hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Asıl özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok yüksek sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını esenlar ve herhangi bir yangın çabucak binadan tam çıkış sinein kullanılması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en muvafık paha politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanma dershaneı kabil faktörler müessir olmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni bapları, hak bir şekilde monte edilerek ve manzum olarak hizmetının örgülması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Yangın yahut ivedi gidiş vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Üstelik, yangın Yangın kapısı istanbul ekipmanlarının orantılı şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın takkadak hızlı müdahale edilmesine yardımcı olur.

Report this wiki page